.

Yakamoz 1/2 Hüvelyk Shank 2-Darab Nagy Ogee Stile, valamint a Vasúti Router Kicsit állítani, hogy az 1-Es Stock & 3/8 Vágási Sugár

HUF 3063.15

Jelen van
A raktárban.

2 éles, tartós ogee router bit faragni ogee minták ajtók, valamint az egyéb fa felületek. 1/2 Coll szár illeszkedik a legtöbb fűrészek, illetve adja, a profik pedig DIY woodworkers tőkeáttétel a precíziós öntés.Zavartalan csapágyak, illetve ellenőrzött mélység design lehetővé teszi, hogy sima, szobrászat, csökkentett visszarúgás.Készült edzett hőkezelt acél shanks a C3 mikroszemcsés keményfém marók, illetve szervezetek éles marad munkát.Sütött a hőálló bevonat megakadályozza a build-a fűrészpor, a gyanta, valamint a pályán.Tulajdonságok : Penge Anyaga : Ipari Minőségű Mikro Gabona Carbide Body Anyag : Keményfém Tipped Number Bit : 2 Shank Méret : 1/2"Vágási Szélesség : 1/4"Vágási Mélység (Radius) : 3/8"Teljes Hossz : 3"Minimális Raktáron Vastagság : 0.78"Állomány Maximális Vastagsága : 1"a Csomag Tartalmazza : Készlet 2db Ogee Stile, valamint a Vasúti Router Bit.

Termékparaméterek