.

56.69 Fényes LED Spirál Lámpa - Modern Ívelt Rúd Fény Hálószoba & Nappali - Padlón Álló/Vége asztali Lámpa Beépített Dimmer Kapcsoló Beltéri Világítás (Színe : Fehér)

56.69 Fényes LED Spirál Lámpa - Modern Ívelt Rúd Fény Hálószoba & Nappali - Padlón Álló/Vége asztali Lámpa Beépített Dimmer Kapcsoló

HUF 11961.00

Jelen van
A raktárban.

Az ön világítás arra összpontosít, festészet, olvasás, vagy dolgozik.Zseniálisan jelölje ki a modern, hagyományos, század, valamint más belső stílusok bármilyen hely, például nappali, hálószoba, dolgozószoba szobában.Lehet folyamatosan mellé a kanapé, fotel, vagy asztal, amely megvilágítja, majd megtakarítani.Megjegyzés : Kérjük, telepítse irányítása alatt a mester fokozatot.CE minősítés, minőség, biztonság, kivéve a forrás, amely egy szabványos csatlakozó a különböző országokban.A tökéletes lámpa, hogy adjunk fényt, dekor, hogy egy szoba - Multi-funkcionális lámpa, használható, olvasás, világítás egy kis tér, ami hangulat világítás, vagy egyszerűen gyönyörű a hely Jön jól csomagolt.Stílus : modern, simple Number fényforrások : több mint 20 Whether a lámpa fényforrás : egy fény source Main anyag lámpa test : ironprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze, hogy a szín, méret, mielőtt vásárol.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. Kérjük, vegye figyelembe, mivel a különböző, Amely figyeli, kis kromatikus aberráció Előfordulhat, Kérlek, bocsáss meg nekem.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete Kézi mérés, a hiba, 1-3 cm-es, Kérem, engedje meg, köszönöm.5. Ha bármilyen Probléma termékeink, Kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani ezt a kérdést, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az Ön számára jobb szolgáltatásokat vagy termékeket.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, ott lesz egy csomó termékeket, a referencia, a logisztika, Általában akkor a hajó 1-3 napon belül, az érkezési idő 9-15 nap Becsült.

Termékparaméterek