.

KUNSOAR Nagy Egér Pad Kettős Kétoldalas Otthoni Office-Ultra Vékony Laptop Pad Vízálló PU Bőr Íróasztal Protector palatábla (31.5x 15.7, Rózsaszín+Kék)

KUNSOAR Nagy Egér Pad Kettős Kétoldalas Otthoni Office-Ultra Vékony Laptop Pad Vízálló PU Bőr Íróasztal Protector palatábla (31.5x

HUF 2766.15

Jelen van
A raktárban.

√ PRÉMIUM BŐR : Készült kiváló minőségű PU bőr.Az újonnan frissített varrás szélén megerősítés teszi az egér pad tartósabb, mint más normális szőnyeg. √ KÉTOLDALAS : Mindkét oldalát lehet használni, mint egy egér pad, s palatábla.Felszerelt pántok, akkor húzd fel az egeret mat, nagyon könnyű tárolni, illetve szállítani. √ MULTI-CÉL : Tökéletes, mérete a laptop, egér, billentyűzet, valamint a lapban.Akkor még mindig van elég hely, hogy tartsa egy pohár vizet, vagy kávét.Elősegíthetjük az íróasztal gaming asztal szervezett. √ VÍZÁLLÓ & EASY CLEAN : PU, nem felszívja a vizet, amely könnyen tisztítható.Védi a felületet a karcolások, foltok, kiömlik, hő, karcolásokat.Egyszerűen törölje le egy nedves törlőkendővel vagy tiszta ruhával. √ GARANCIA : nyújtunk 2 év után-szerviz.Ha a termék minőségi problémák,majd cserélje ki egy új, ingyenes, vagy visszatérítés 100% - os.

Termékparaméterek