.

24inch 60cm Reális Újjá Kisgyermek Baba Babák Puha Szilikon Bebe Baba Kisgyermekek Újjá, Hosszú Haj, Virág Hairband Színes Ruha Baba Játék Lányoknak Születésnapi Ajándék Korosztály 3+ (24 es lány egyszarvú T-shirt)

24inch 60cm Reális Újjá Kisgyermek Baba Babák Puha Szilikon Bebe Baba Kisgyermekek Újjá, Hosszú Haj, Virág Hairband Színes Ruha Baba

HUF 10123.65

Jelen van
A raktárban.

❶ Szép reális reborn baba babák, mint az igazi reborn baba, kisgyermek, mérete kb. 24 hüvelyk (60cm), nettó tömeg, kb. 3.3 kg.Vettem ezt a reborn baba beállítva, akkor kap : 1 x 24 hüvelyk Reborn Baba, Kisgyermek, 1 x Baba Ruhák, 1 x Mágneses Cumit, 1 x Születési anyakönyvi kivonat. ❷ Ez a reborn baba 100% - ban kézzel készített iparművészet kézzel festés.A bőr a legnagyobb egyedülálló hely a baba, sok időt töltött a baba bőrét, hogy úgy tűnjön, reálisabb, többrétegű gyártási folyamat.Minden reborn baba megvan a saját egyedi karakter, pályázat aranyos, elszánt, bátor, szabad, kedves.Nézd meg az aranyos szép az arca, hogy nem tudtunk segíteni, hogy a csók kicsim. ❸ Baba bájos, nagy szemek, a szemek készülnek a kiváló minőségű akril, úgy néznek ki, mint egy igazi baba szemét, tiszta, világos, rendkívül realisztikus.A szem nem tud villogni, majd zárja be. ❹ A baba babák által nagyon szép szilikon vinil végtagok ruhával test, anyagok környezetbarát.Megfelel a biztonsági követelményeknek ASTM F963, valamint EN71 korosztály 3+. ❺ Venni ezt a reborn baba otthon, hozd el a baba egy világ tele van szeretettel, a gyerekek megtanulják, hogyan kell becsüld meg, hogyan kell megosztani, hozzon létre egy boldog gyermekkor a gyerekek.Igaz, hogy lehet, hogy sok reborn babák a világ, de a baba, ami végigkíséri a gyermek a növekedés egyedi.Stílus : 24 es lány egyszarvú T-shirt.

Termékparaméterek