.

2 az 1-ben Zuhany Test Ecset, Hosszú Fogantyú a Kényelmes Sörték pedig Szivacs a Bőr Hámlasztó Fürdő, Masszázs, Nedves vagy Száraz, Fogmosás, a Nők, mind a Férfiak Hook(Kék)

2 az 1-ben Zuhany Test Ecset, Hosszú Fogantyú a Kényelmes Sörték pedig Szivacs a Bőr Hámlasztó Fürdő, Masszázs, Nedves vagy Száraz,

HUF 938.25

Jelen van
A raktárban.

▶2 az 1-ben tervezés : A zuhany test ecsetet tartalmaz, 2 kefe : műanyag kefével, majd háló Ecset.Választhat oldalát, ha szükséges. ▶Testradír kefék serkentik a vérkeringést, eltávolítja az elhalt bőrt, javítja a bőr minőségét;Háló Kefével lehet habosított bármely tusfürdő vagy szappan, lehet alkalmazni, hogy a vissza, majd a test applikátor, könnyen mosható, egészséges bőrápolás Tisztítja a bőrt, ugyanabban az időben. ▶A hosszú kezelni, szivacs, hosszú, csúszásmentes ívelt fogantyú ergonomikus kialakítás.Ez kényelmes markolat, valamint segít elérni a nehezen elérhető helyeket, például a háta, a lába. ▶A nedves, mind a száraz : A vissza szivacs a zuhany alá stimulálja a vérkeringést; eltávolítani az elhalt bőrt, valamint a méreganyagok, javítja a bőr minőségét; enyhíti a stressz a férfiak, mind a nők. ▶Kényelmes felfüggesztés sort, majd nyílás kialakítása.Csak öblítse le használat után felakasztják az ecsetet egy kötelet vagy lyuk csepegtető vagy a levegő szárítás.Kutikula Hámlás.Csökkenti a cellulit.Növeli A Vér Áramlását.Mély Tisztítsa meg a Bőrt.Serkenti A Nyirokrendszer.Javítja az Emésztést, illetve a veseműködés.Anyaga : Jó minőségű műanyag nyél, puha kefe, műanyag Szivacs.Tömeg : 290g.Méret/Hossz : 36cm/14inch.Szín : Kék.Csomag Méret : 37 x 8 x 8cm/14.6 x 3.1 x 3.1 inch. 1 x Zuhany Test Ecset.Anyaga : Jó minőségű műanyag nyél, puha sörték, nylon Loofah Weight : 290g Size/Hossz : 36cm/14inch Color : Blue Package Méret : 37 x 8 x 8cm/14.6 x 3.1 x 3.1 inch. 1 x Zuhany Test Ecset.

Termékparaméterek