.

HUF 11866.50

Jelen van
A raktárban.

Üres Építési-Egy üreges design bár a beállított ad minden klub a super power hibrid -, mint a dob, illetve a távolság.Baffler Sínek-Baffler Sínek lehetővé teszik, hogy a klub könnyedén siklik át bármilyen gyep feltétel, hogy egy nagy lövés eredménye mindig lehetséges.Kovácsolt E9 Arca-Egy nagy szilárdságú acél arcát célja, változó vastagságú E9 Technológia biztosítja a távolság nem maradt, még off-center találat. 5 Hibrid a set-5-Hibrid elindul magasabb, több, megbocsátó, mint egy 4-Vas, így hosszabb megközelítés lövés nem csak könnyebb, de sokkal egységesebb.Kobra F-MAX Sebesség Teljes Készlet Távolság, valamint a megbocsátás erőinket egyedülálló vas-hibrid állítani, hogy segít megtapasztalni a legegyszerűbb golf életed.T VASÚTI.TÁVOLSÁG PEDIG A MEGBOCSÁTÁS ERŐINKET EGY EGYEDI, HIBRID-VAS BEÁLLÍTVA, AMELY CÉLJA, HOGY SEGÍTSE AZT TAPASZTALJA, HOGY A LEGEGYSZERŰBB GOLF ÉLETED.ÜREGES DESIGN SERIOULY KÖNNYŰ INDÍTÁS Minden klub a meghatározott célja egy üreges szerv hajtja a labdát az arc irigylésre méltó sebességgel.BAFFLER SÍNEK SIKLIK KI SEMMIT, EGY nagy szilárdságú acél arcát célja egy változó vastagságú E9 minta biztosítása érdekében a távolság nem maradt, még off-center találat.KOVÁCSOLT E9 ARC, EGY ARC, CÉLJA A SEBESSÉG A Legkönnyebb közepes méretű markolat súly 41 gramm hozzájárul a könnyebb teljes súlya, elősegítve jobban érzem a kezed alatt a hinta.HIBRID MEGBOCSÁTÁS KERESZTÜL A BEÁLLÍTOTT széles talp kialakítás révén a beállított mozog a CG alacsony mélyen, minden klub, így részesülhet az easy-up a labdát a járatok a hosszú vasalók le, hogy az ékek.NE JÁTSSZ EGY 4-VAS, HA NEM KELL megértjük, hogy nem mindenki lehet (vagy kell) játszani egy 4-vas.Egy 4-hibrid elindítja magas földeket puha, így hosszabb megközelítés lövés nem csak könnyebb, de sokkal egységesebb.

Termékparaméterek