.

iPad 10.2 billentyűzet esetében tolltartó Márvány Slim Levehető Mágneses Állvány Smart Cover a 7Color Backlits Vezeték nélküli Bluetoooth Keyboard for iPad 7 Gen 2019 (Fekete++Fekete háttér világításos Billentyűzet)

iPad 10.2 billentyűzet esetében tolltartó Márvány Slim Levehető Mágneses Állvány Smart Cover a 7Color Backlits Vezeték nélküli Bluetoooth

HUF 6748.65

Jelen van
A raktárban.

✅★KOMPATIBILITÁSÚJ billentyűzet esetében Háttérvilágítású úgy tervezték, hogy illeszkedjen az i Pad 10.2" 7. generációs 2019 modell, beleértve a A2197/ A2200/A2198. ✅★7 SZÍN Backlits7 színek háttérvilágítás az opciók hozni különböző vizuális élvezetet, kényelmes gépelést.Még sötét környezetben is nem gond, hogy a munka, vagy használja az i Pad. ✅★ÁLLVÁNY FUNKCIÓ-Megtért az i Pad könnyedén beállíthatja a látószög, hogy bármilyen szinten.Tökéletes munka, az írás, vagy videókat az üzlet, iskola, utazás haza. ✅★LEVEHETŐ a BILLENTYŰZET tolltartótudod mozgatni a billentyűzet könnyen az ügyet.Beépített Apple tolltartó, sapka & adapter slot, fogd meg az Apple Ceruza, Apple Ceruzát Kap Adapter könnyedén, ha azt akarod,hogy könnyen készítsen az Apple ceruzát a készülékhez.

Termékparaméterek