.

Forgatható, valamint Behúzható Autós Telefon tartó, Autós Telefon tartó Hegy, 360 fokban Forgatható Autó Visszapillantó Tükör Mobil Telefon Konzol, Többfunkciós Univerzális Állítható Okostelefon Bölcső (A)

Forgatható, valamint Behúzható Autós Telefon tartó, Autós Telefon tartó Hegy, 360 fokban Forgatható Autó Visszapillantó Tükör Mobil

HUF 5643.00

Jelen van
A raktárban.

【Többet nem Néz Le Navigációs】A telefon tulajdonosa van szerelve az autó visszapillantó tükör, szintjei, hogy tartsd a szemed az úton.Nem kell lenézni a navigációs, valamint egy kényelmesebb, biztonságosabb a felhasználói élmény. 【360-fokos Elforgatás Alkalmazkodási】A kar hossza lehet behúzható 0-5cm, a szögben forgatható 360 fokban, így a legjobb látószöget.Nem takarja.Ezen felül, akkor lehet használni az emberek, a másodpilóta, hogy videók, live stream, hogy a videohívások, stb. 【Könnyen összehajtható, valamint Bolt】A rotary tervezés lehetővé teszi a hajtás könnyen, pedig nem veszi fel a helyet.A 360-fokos elforgatás design, beállíthatja, hogy a szög lesz.Alkalmas minden mobil telefonok, meg minden autó modellek. 【Magas Minőségű】Kiválasztott prémium ABS anyag, a mellow design, amely tartós, nincs alakváltozás.Könnyű telepíteni, majd távolítsa el, majd nem hagy nyomokat eltávolítása után.Ellentétben a tapadókorong vagy paszta típusú mobiltelefon tulajdonosok, hogy könnyen megsérül műszerfal, vagy hagyja ronda ragasztó csíkok. 【Több Használja】tudod használni, navigálás, videók, videó hívások, élő közvetítés, a videókat, a bejegyzés vezetett nyilvántartás, valamint több.Azt is telepíteni a gyerekülésben, konyha, hálószoba, ami kényelmes számodra, tanulni, dolgozni megölni unalmas időt.Magyarázza : Biztonságos okostelefon készülék a visszapillantó tükör előtt mobiltelefon tartó biztonságosan bilincs a mobil telefon minden nehézség nélkül.szélesség : akkor alkalmazandó, hogy a különböző típusú mobiltelefonok.Beállíthatja, hogy az ön igényei szerint.Alkalmas bármilyen alkalom : telepítheti a kocsiban ülés, konyha, hálószoba, ami kényelmes számodra, tanulni, dolgozni megölni unalmas időt.Jellemzők : 1. Könnyen telepíthető, nem könnyű leesni.2. A továbbfejlesztett változata lehet elhelyezni a hátsó ülésen, illetve használt több forgatókönyv.3. Alkalmazható a legtöbb mobil telefon a piacon.4. A szög , a fedélzeti mobil telefon konzol lehet forgatni 360 ° igényeinek kielégítésére különböző vonalak sight Package a következőket tartalmazza : 1 x autós tükör bracket Product méret : 25-30cmx14cm.

Termékparaméterek