.

Edényszárító a Mosogató 2 darabos Készlet edényszárító Gátló Műanyag edényszárító a Csatorna, Valamint az Igazgatóság Evőeszközökkel Kupa Étel Állványok Konyhai Mosogató (Szín : Kék)

Edényszárító a Mosogató 2 darabos Készlet edényszárító Gátló Műanyag edényszárító a Csatorna, Valamint az Igazgatóság Evőeszközökkel

HUF 1863.00

Jelen van
A raktárban.

Edényszárító alkalmas edények,poharak, egy külön dobozban a kés-villa, amely hozzájárulhat egy takaros konyha.Ez áll egy evőeszköz gátló, egy evőeszköz csatorna kosár, valamint egy alsó deflektor.Ez kerül az oldalon, a mosogatóban pedig lecsapolták a csepptálca.Az üreges kialakítása, szellőzés teszi a evőeszközök száraz gyorsabb, az anyag biztonságos, környezetbarát PP.Az alsó tálca célja, ingyen szétszerelés, szerelés.A víz kiszívták a rack folyt be a tálcába, majd közvetlenül a mosogató tiszta, kényelmes használat.Az evőeszközök gátló kényelmes lógott a csatorna kosár hogy növelje a tárhelyet, valamint lehetővé teszi a rack, hogy szépen lemerült.Ez ételek szárító állvány elfoglalni nagyon kevés a hely, de sok teret ad a tároló, nagy tál jogosult.Név : edény rack Material : PPPacking méret : : 44* 31.5 * 18.5 cm-es, 17.3* 12.4 * 7.2 a.A csomag tartalma : 1 * étel rack Purchase notice1. Kérjük, erősítse meg a nagysága, színe a vásárlás előtt.2. Kivéve mellékletek a termék fotók, egyéb tételek nem szerepelnek.3. Mérések által mért kezét.Lehet, 1-3 cm-es, ami normális.5. Különbségek miatt, a fény, a képernyő, az a termék színe kissé eltérhet a képen.Kérjen bocsánatot.6. Ha bármilyen kérdése van a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Reméljük, hogy megoldja a problémát, amint lehetséges.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a boltban, kattintson a boltba, de ha más termékek.8. Logisztikai kell szállítani az 1-3 pontok.Érkezési idő területenként eltérő lehet.A becsült érkezési idő általában 9-15 nap.

Termékparaméterek