.

Meglehetősen Furcsa Újdonságok Bobbershots - Hagyományos Halászati Színek Piros/Fehér, Sárga/Narancs, 1 oz, Kék/Rózsaszín (FON-10273-2)

Meglehetősen Furcsa Újdonságok Bobbershots - Hagyományos Halászati Színek Piros/Fehér, Sárga/Narancs, 1 oz, Kék/Rózsaszín (FON-10273-2)

HUF 2023.65

Jelen van
A raktárban.

EGY KORTY A NYÁR! - Ez jó gyakorlati úszó pohár tökéletes forró napot töltött a víz!.ÚSZIK! - Akár a medence, a tó, vagy akár az óceán, a Bobberhead lebegnek melletted!.ELÉG KEMÉNY A HULLÁM MEDENCE! - Az úszó élénk, biztonságos kap, ez a pohár lesz a felszínen maradni, biztonságos, még a legerősebb a hullámok!.SZERETED A VIZET? - Akár egy úszás, vagy horgász, meg kell, hogy ez a pohár a táskájában vagy tackle box!.ELSŐ A BIZTONSÁG, SZÓRAKOZTATÓ MÁSODIK! - Ezt a poharat készült iszik, míg a víz, ezért kérjük, használja a helyzetet.Mindig felelősségteljesen isznak!.Élvezze egy korty nyáron, amíg a medencében vagy a tengerben ez a Bobbershots Csomagot a Meglehetősen Furcsa Újdonságok!Ha tetszik élvezheti kedvenc whisky, whiskey, rum, tequila, vodka, vagy egyéb italt, míg pihen a medencében, nem kell kockáztatni azzal, üvegáru, vagy ugorj ki, hogy igyon többé!Ez a készlet 2 Bobbershots jön a hagyományos halászati bobber színek, az egyik Piros, Fehér, míg a másik Sárga, Narancs.Ez biztosítja, hogy könnyen látni, miközben lebegnek a medence, tó, vagy óceánban!Mindegy, hogy lesz egy medencés buli, vagy egy utazás a tengerpartra, a barátok, a család, győződjön meg arról, hogy a csomag egy kis Bobbershots veled!Is tökéletes kitöltése a kedvenc színű gyümölcsöt vagy sport itallal így még a gyerekek is a móka!Ez a csomag is remek ajándék az ivó, úszó, vagy fisher a listán, így kiváló ajándék bármilyen szülinapi, fehér elefánt, iroda, titkos Mikulás vagy karácsonyi parti!Rendelje meg most a felszínen!Intézkedések 3.65" x 3.65" x 6.10".Rendelkezik 1 amerikai folyadék uncia.

Termékparaméterek