.

YI0877CHANG Fürdőszoba Polcok, Fürdőszobában Törülköző tartó Falra Szerelhető Összecsukható Alumínium Szervező Törölközőt Jogosultja Fürdőszoba törölközőtartó Polc Fürdőszoba Kiegészítők, Fürdőszoba Szervező (Szín : Fekete)

YI0877CHANG Fürdőszoba Polcok, Fürdőszobában Törülköző tartó Falra Szerelhető Összecsukható Alumínium Szervező Törölközőt Jogosultja

HUF 19537.20

Jelen van
A raktárban.

A helytakarékos kialakítás tartja a fürdőszoba rendezett, tiszta.Átalakítja az elpazarolt helyet a falon, egy tágas tároló, segít abban, hogy minden szépen szervezett belül a karok elérni.A wc törülközőtartó készült továbbfejlesztett megvastagodott rozsdamentes acél csövek, erős bázis, amelyet erős, rendkívül tartós.Ez a funkció fenntartja a szilárd konstrukció biztosítja a stabilitást, a tartósság.Ez egy nagy space saver kisebb szoba, illetve térben.Készült kiváló minőségű Alumínium Alloymaterial, tartós.Ez a Fürdőszoba Polc használható konyha, fürdő, mosókonyha, akkor mount, hogy mindkét oldalán a kabinet, vagy a szekrény ajtót tárolására a-használja a kezét, rongynak.Termék neve : Fürdőszobai Polc Anyaga : Alumínium Alloy Suitable : konyha, fürdőszoba, nappali, office Please megjegyzés : 1. Vásárlás előtt, kérjük, ellenőrizze a méret vagy a szín.2. A termék fotók nem tartalmazzák az elemeket más, mint a termék Fürdőszoba Polc .3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. Mivel manuális mérési hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.Nagy ideális a fürdőszobában, kád, mosdó,wc, hálószoba, erkély, nappali ,mosókonyha ,wc, konyha, valamint több.

Termékparaméterek