.

LELEN Alumínium, Rozsdamentes Acél Fürdőszoba Rack a Törülközőt, bár Úszó Fali Polc Fölött A wc Wc Polcra, Falra Szerelhető 16 hüvelyk Konyha, Wc, Fürdőszoba, Tároló (Ezüst)

LELEN Alumínium, Rozsdamentes Acél Fürdőszoba Rack a Törülközőt, bár Úszó Fali Polc Fölött A wc Wc Polcra, Falra Szerelhető 16 hüvelyk

HUF 2700.00

Jelen van
A raktárban.

[Alumínium fürdőszoba rack] a törülközőt, bár készült, térben alumínium ötvözet, könnyű súly, felületi oxidáció kezelés, nincs rozsda, nincs penész, korrózió ellenállás, vízálló. [Két telepítési módszerek] Használja a ragasztó ragasztó fix, nem kell fúrni, nem károsítja a falat, jelentkezzen ragasztó a hátán a polcon, javítás 48-72 órával a felhasználás előtt.Fúrás, majd a telepítés igényel, az elektromos fúrók, valamint egyéb eszközök. [Széles körben használt] a fürdőszobában, hely, törölköző, tusfürdő, sampon.A konyhában, a hely fűszer, szójaszósz.A nappaliban helyet a különböző elemek, mint például könyveket, kulcsok, stb. [Árucikk design] Két színben állnak rendelkezésre (ezüst, fekete), hogy tökéletesen megfeleljen a belső díszítése, az üreges kialakítása a képernyő alján nem fog felhalmozódni a víz, de vannak guardrails az oldalak, amelyek nem könnyen esik. [Termék Leírások] fürdőszoba rack, méret 15.7*4.7*1.5 a tömeg 0.9 kg, tud elviselni 20 kilót.Törülközőtartó (levehető), egy csomag rögzítő csavart, 2 rúd ragasztó ragasztó (lehet többször is). 1. Töröld le egy ronggyal a helyre kell telepíteni. 2. Alkalmazható ragasztó ragasztó a hátán a polcon. 3. Fix polc a falon, nyomja meg szorosan, majd csatlakoztassa a kiegészítő matrica. 4. Hagyjuk állni 48-72 óra alatt lehet használni. 5.Megjegyzés : a Falra festeni, por, tapéta nem lehet használni.

Termékparaméterek