.

Sporus Képzés Kerekek a Flash, Megvastagodott nagy teljesítményű Motor Stabilizátorok 12 14 16 18 20 Hüvelyk Gyerekek, Fiú, Lányok, Felnőttek Kerékpár [Szerelt Készlet Tartalmazza]

HUF 2563.65

Jelen van
A raktárban.

【MEGVASTAGODOTT KERÉK】 érdekében biztonságosabb a tanulás feltétele a képzés kerekek a célja, sokkal vastagabb, mint a hagyományos típus.Az átmérője a kerék 12cm(4.7 inch) vastagsága legalább 5 cm(2 hüvelyk). 【FLASH FÉNYEK】Kerekek világít, amikor spin felett 1m/s simán, ami szórakoztató, a gyerekek kört a sötét környezetben. 【TARTÓS PU】A kerékpár kerekek kiváló minőségű PU, műanyag extra vastagságú, amely anti-csúszós, kopásálló.Ez létrehoz egy biztonságosabb feltétele a gyerekek lovagolni, anélkül, hogy a félelmek. 【EGYETEMES】A kerék zárójelben univerzális 12,14,16,18,20 hüvelyk kerékpárok amelyek segítségével beállíthatja, hogy a megfelelő pozícióba. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】biztosítunk teljes tartozékok csomag telepítési útmutató a gyors, egyszerű telepítés.Ha bármilyen probléma van a termék, kérem ne habozzon, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy segítsek.

Termékparaméterek