.

Hő fegyver gyártás Forró levegő pisztoly 8858 Micro Rework forrasztóállomás Digitális LED hajszárító forrasztás 750W Hő Fegyvert hegesztés javító eszközök (Szín : Sárga, Teljesítmény : 220V EU-CSATLAKOZÓ)

Hő fegyver gyártás Forró levegő pisztoly 8858 Micro Rework forrasztóállomás Digitális LED hajszárító forrasztás 750W Hő Fegyvert hegesztés

HUF 12136.50

Jelen van
A raktárban.

✔【Széles körű alkalmazását】:lehet használni epoxi gyanta, kézműves, gyanta formák, dombornyomás, hegesztés, DIY, pvc csomagolás, pszichiáter csomagolás, zsugorodó cső, gyertyakészítés, ideális a meleg levegő eszköz a festék eltávolítás, forró levegő fegyvert, hogy Lágyító festés, szigetelés, ragasztó, vagy putty az eltávolítás Más alkalmazások közé tartozik a zsugorfóliázó, hajlítás műanyag csövet, majd lazítás rozsdás diót, illetve a csavarokat. ✔【Biztonságos Hő Fegyvert】:A kint készült kiváló minőségű ABS műanyag, a belső rozsdamentes acélból készült, meleg, alacsony hőmérsékletű ellenálló, egyszerű, tartós, a hő, a pisztoly meg van egy szakmai beépített túlterhelés-védelmi program keretében a túlmelegedés megelőzése érdekében ezzel kiterjesztve az élettartam. ✔【Felhasználóbarát】 : Ez a könnyű hő fegyvert, egy kiemelkedő pont anti-slip-design csökkentése markolat fáradtság.Lehetővé teszi a biztonságos, kihangosító műveletet, majd segít, hogy megakadályozza a hő fúvóka, az érintése, a munkafelület, ez a kompakt hő fegyver, eszköz tökéletes, hogy a nehezen elérhető helyeken, majd kényelmesen koncentrálva magas hő korlátozott területen. ✔【Túlmelegedés elleni védelem】 van : A hő a fegyver nem dohányzik, vagy égni, amikor használtam hosszú ideig, majd automatikusan kikapcsol, ha a hőmérséklet túl magas ahhoz, hogy elkerüljük olvadó tűz megelőzése, kár, hogy a mini hő fegyvert, jelentősen kiterjesztve az életét. ✔【Szerviz Garancia】 :előírja, 1 év garancia, ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz az ön számára a 100% - os kielégítő megoldásokat.Termék Description Model : 8858 Voltage : csak 220v/110 VDescription : 1. Kényelmes, hordozható kézi és / vagy a Digitális LED kijelző.2. Mikroszámítógépes vezérlés , bemelegítés gyorsan.3. Állítsa be a levegő áramlását, illetve hőmérséklet-szabályozás billentyűzár.4. Olvassa el az utasításokat a három típusú fúvókák ( nagy , közepes, kicsi ) cserealkatrész.5. Felváltaná a szerepet, ha az ellenállás értéke nem megfelelő.6. Ha a hőmérséklet nem kevesebb, mint 70°c , megáll forgatás automatikusan.7. Magas minőségű ellenállás jó sokáig szolgáltatás life8. Biztonságos forrasztani QFP , PLCC , BGA, illetve más, hőmérséklet-érzékeny alkatrészek.9. Intelligens érzékelő, hűvös légáram funkciók.10. A zöld vonalak pedig a magas minőségű szilikon test melege jó meghosszabbítja az élettartamot, valamint energiát takarít meg.Hordozható Digitális LED Bga Rework Állomás Brushless Rajongó , 100 W - 650 W Műszaki Adatok.

Termékparaméterek