.

A levegő Áramlását Bevitel Kanál, Univerzális Autó Dekoratív, Motorháztető Gombóc a Teherautó, Autó Matrica, Autó Levegő Áramlását Matrica ABS Levegő Áramlását Bevitel Kanál Motorháztető Szellőző Matrica Takarja Hood(Fekete)

A levegő Áramlását Bevitel Kanál, Univerzális Autó Dekoratív, Motorháztető Gombóc a Teherautó, Autó Matrica, Autó Levegő Áramlását

HUF 2374.65

Jelen van
A raktárban.

[Öntapadó Design] : Ez a termék már a jellemzők öntapadó, könnyű a tészta, de lehet szilárdan beillesztett sokáig nem esik. [Öntapadó Design] : Ez a termék már a jellemzők öntapadó, könnyű a tészta, de lehet szilárdan beillesztett sokáig nem esik. [Öntapadó Design] : Ez a termék már a jellemzők öntapadó, könnyű a tészta, de lehet szilárdan beillesztett sokáig nem esik. [Tökéletes Dekoráció] : Az autó levegő áramlását matrica egyedi megjelenés, fedezze fel a kárt, ami az autó csodálatos, új az autó egy stílusos, egyedi megjelenés. [Könnyű Telepíteni] : A levegő áramlását bevitel kanál hood könnyen telepíthető, beillesztés a hood a kocsiból, anélkül, módosítás, amely lehet menteni egy csomó időt, erőfeszítést. [Jó Minőség] : Készült, nagy teherbírású erős ABS műanyag, alumínium rács háló levegő áramlását bevitel; nem könnyen sérült, deformált, van megbízható, kiváló minőségű. [Széles Alkalmazási] : Az egyetemes levegő áramlását bevitel kanál alkalmas a legtöbb autóba.Az univerzális méret 10 x 7.1 x 1.4 inch / 25.5 x 18 x 3.3 cm.Jellemzők : -öntapadós dekoratív autó hood-vent-Adja meg az autó egy stílusos, egyedi megjelenés-Készült masszív, ABS, alumínium rács háló-Könnyű telepítés, megmaradni, ez az autó csuklyát műszaki adatok : Méret (L x W x H) : Kb. 10 x 7.1 x 1.4 inch / 25.5 x 18 x 3.3 cm Material : ABSColor : Fekete, Fehér, Ezüst, Szénszálas (Opcionális) a Csomag Tartalmazza : 1 X Autós Levegő Áramlását Matrica Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, ahogy.

Termékparaméterek