.

Menetes szárnyas Csavar Csavar Kötőelem, Tiszta Réz Lapos Recés Hüvelykujj Csavar, Kerek Fej Knurling Csavar Csavar, Bútor Ipari(M5*16mm)

Menetes szárnyas Csavar Csavar Kötőelem, Tiszta Réz Lapos Recés Hüvelykujj Csavar, Kerek Fej Knurling Csavar Csavar, Bútor Ipari(M5*16mm)

HUF 4752.00

Jelen van
A raktárban.

A knurling csavar javítani alkatrészek, ipari, építőipari kötőelemek.A szál mély, a szál szép, tiszta, az erő még nem könnyen csúszik.Készült tiszta réz, ez nem könnyű, hogy a rozsda a párás környezetet, korrózióálló, de erős anti-oxidációs képessége.Ez a lakás a recés hüvelykujj csavar standard fej, egységes erő, jó rögzítő hatás.A külső sík, egyenletes, anélkül, hogy sorja, magas minőségű kivitelezés, erős, tartós.Szolgáltatás : 1. Készült tiszta réz, ez nem könnyű, hogy a rozsda a párás környezetet, korrózióálló, de erős anti-oxidációs képessége.2. A szál mély, a szál szép, tiszta, az erő még nem könnyen csúszik.3. A külső sík, egyenletes, anélkül, hogy sorja, magas minőségű kivitelezés, erős, tartós.4. Ez a lakás a recés hüvelykujj csavar standard fej, egységes erő, jó rögzítő hatás.5. A knurling csavar javítani alkatrészek, ipari, építőipari kötőelemek.Specifikáció : Elem Típus : Lapos Recés Hüvelykujj Csavar Anyaga : Tiszta Copper Head Átmérő : Kb. 11mm / 0.4 in Head Vastagsága : Kb. 8mm / 0.3 in Package Lista : 50 x Csavarokat.

Termékparaméterek

Item Type:
Flat Knurled Thumb Screw
Material:
Pure Copper
Head Diameter:
Approx. 11mm / 0.4in
Head Thickness:
Approx. 8mm / 0.3in
Package List:
50 x Screws :