.

Maxmoral Egy Sor Fekete Egyenes Kerámia Csere Csipesz Fejét, Majd Egy Sor Fekete Nagy Könyök Kerámia Csere Csipesz Vezetője(Beleértve A Megfelelő Csavarokat)

Maxmoral Egy Sor Fekete Egyenes Kerámia Csere Csipesz Fejét, Majd Egy Sor Fekete Nagy Könyök Kerámia Csere Csipesz Vezetője(Beleértve

HUF 792.45

Jelen van
A raktárban.

A porcelán forrasztópáka tipp készült kiváló minőségű kerámia anyag a nem mágneses felület.Erős, egyenletes, magas hőmérsékletű ellenálló, működtethető simán egy erős mágneses mező, amely alkalmas a működését, precíz érzékeny elektronikus alkatrészek.Alkalmas savas alkalmakkor, illetve az ultra-magas hőmérséklet hegesztés alkalommal.Kerámia egy nagyon jó oxidáló anyag, nagyon nehéz előállítani, ion átutalással, de nem generál a statikus elektromosság, ha az átruházás a kapcsolatot a termék.A fej erős hő ellenállás, ellenáll a magas hőmérsékletnek 1600 fok, ritkán repedések, illetve működhet sokáig.A csomag tartalma : fekete egyenes kerámia csere csipesz fejét, nagy fekete könyök kerámia csere csipesz fejét minden, beleértve a megfelelő csavarokat.Specifikációk : Típus : hegyes, könyök Jellemzők : nem vezető, hőálló, antisztatikus, anti-mágneses Teljes méret : 42mm x 7.8 mm Anyag : kerámia; Szín : Fekete, csomag tartalma : 1x egyenes tipp kerámia forrasztópáka tipp, 1x könyök kerámia forrasztópáka tipp, beleértve a megfelelő csavarokat Jellemzők : 1. Készült kerámia anyag, nem mágneses felület. 2. Ez erős hő ellenállás, valamint ellenáll a magas hőmérsékletnek. 3. Nem vezető, anti-rozsda, sav -, lúg ellenállás. 4. Ez egy cserélhető szükséges része kerámia csipesz. 5. Kérjük, vegye figyelembe : Csak a kerámia tippek szerepelnek itt.

Termékparaméterek