.

Kompakt Táska Tükör,Vintage sminktükör, Antik Tér Kézi Tükör, Utazás, Szépség, Kétoldalas sminktükör a Lányok, mind a Nők (Stílus 1)

Kompakt Táska Tükör,Vintage sminktükör, Antik Tér Kézi Tükör, Utazás, Szépség, Kétoldalas sminktükör a Lányok, mind a Nők (Stílus 1)

HUF 2970.00

Jelen van
A raktárban.

【Elegáns & Egyediségét】Páva Zsebében Tükör Gyűjthető Dekoráció tökéletesen megy aktuális retro királyi design trendeket.Szép kivitelezés, valamint kitűnő design a tükör show különlegessége ízű.Lenyűgöző tükör örömére, hogy mikor öltözködni. 【Hajtogatott & Kényelmes】 a tárca tükör Hajtogatott méret hasonló, de kisebb, mint az i Phone 5,Kompakt méret a kényelmes kezében a táska ,kézitáska.te is magaddal viszed bárhova mész, nézd meg magad hébe-hóba. 【Erős &Tartós】Készült Alufelni, importált kövek, anti-köd lencsék Smink tükör.kiváló kivitelezés, amelyek lehetővé teszik, erős, tartós. 【Két tükrök belső】 A tárca Tükör Két darab tükrök belül.Az egyik normál, a másik pedig az, nagyító,hasznos, mialatt a make-up.A másik a borító tükrözi, normál méretű, segíts, hogy ellenőrizze a sminkjét. 【Nagy Ajándék】Ezek a tükör úgy néz ki, rendkívül elegáns, gyönyörű, fényes kivitelben, s ez a klasszikus forma teszi, hogy szebb vagy.Tökéletes ajándékok a Karácsony,esküvő,születésnap,ballagás nap,anyja a nap,valentin nap.Szín : Stílus 1.

Termékparaméterek