.

Gyerek Buborék Gép, Stabil Buborék Gép Elektromos Buborék Gép többfunkciós Elektromos Buborék Gép Szülinapi buliján, a Gyermekek Ajándékok(fehér, Pisai Ferde Torony Típus)

Gyerek Buborék Gép, Stabil Buborék Gép Elektromos Buborék Gép többfunkciós Elektromos Buborék Gép Szülinapi buliján, a Gyermekek Ajándékok(fehér,

HUF 7626.15

Jelen van
A raktárban.

【Stabil buborék gép】Ez is többet termelnek, mint 3500-6000 buborékok / perc, szerelve, 8 forgó rúd, 2‑szintű sebesség, integrált szuper motor. 【Színű buborék gép】Színes buborékokat fújni gyorsabban, magasabbra, majd tovább, még ott is, ahol nem fúj a szél. 【Biztonságos, nem mérgező buborékfújó gép】Készült tartós, kiváló minőségű ABS műanyag, az, hogy a gyerekek, háziállatok, mind a felnőttek. 【Többfunkciós elektromos buborék gép】Hozza korlátlan jó álomszerű hangulatot, hogy egy sor tevékenységet, mint például esküvők, születésnapok, bulik, terasz, kert, valamint a udvarok. 【Szabadtéri játékok】Mint egy tökéletes kültéri játék, az elektromos buborék gép ideális ajándék a gyermekek számára, háziállat s gyermek.Szolgáltatás : 1. Ez is többet termelnek, mint 3500-6000 buborékok / perc, szerelve, 8 forgó rúd, 2‑szintű sebesség, integrált szuper motor.2. Színes buborékokat fújni gyorsabban, magasabbra, majd tovább, még ott is, ahol nem fúj a szél.3. Készült tartós, kiváló minőségű ABS műanyag, az, hogy a gyerekek, háziállatok, mind a felnőttek.4. Hozd korlátlan jó álomszerű hangulatot, hogy egy sor tevékenységet, mint például esküvők, születésnapok, bulik, terasz, kert, valamint a udvarok.5. Mint egy tökéletes kültéri játék, az elektromos buborék gép ideális ajándék a gyermekek számára, háziállat s gyermek.Hogyan kell Használni : 1. Csatlakoztassa a hálózati tápegységet.2. Add 450ml a buborék a víz (1 csésze víz + 1/3 csésze mosószer + fél kanál cukor, csak keverd meg.)3. Állítsa a gombot a helyzetben, hogy várni buborékok.Specifikáció : Elem Típus : Buborék Machine Material : ABSWeight : Kb. 926g / 32.7 oz Applicable áramellátás : USB/Power Bank Voltage : 5 V/2 AProduct Méret : Kb. 22.5x12.5x14cm / 8.9x4.9x5.5in Matching Kapcsolat áramforrás : C-Típusú USBWorking Aktuális :

Termékparaméterek

Item Type:
Bubble Machine
Material:
ABS
Weight:
Approx. 926g / 32.7oz
Applicable Power Supply:
USB/Power Bank
Voltage:
5V/2A
Product Size:
Approx. 22.5x12.5x14cm / 8.9x4.9x5.5in
Matching Connection Power Supply:
Type-C USB
Working Current:
Maximum Working Current:
Bubble Turntable Motor:
60RPM
Fan:
10000RPM
Working Temperature:
-10~70°C
USB Cable Length:
Approx. 1.5m / 4.9ft
Capacity:
450ml
Rotating Rod:
8
First Gear:
Bubble volume per minute
Second Gear:
Bubble volume per minute