.

5 Liter Csendes Pedál Lassan le Kuka Haza Fedelét, Konyha Fürdőszoba, Nappali, Iroda, Wc, Szemetes, Matt Fekete Új (Szín : Egy)

5 Liter Csendes Pedál Lassan le Kuka Haza Fedelét, Konyha Fürdőszoba, Nappali, Iroda, Wc, Szemetes, Matt Fekete Új (Szín : Egy)

HUF 6003.45

Jelen van
A raktárban.

*1.Szinte nincs hang között nyitó-záró, könnyen lépve a pedál gyors megnyitásához, engedje fel a pedált, hogy a föld lassan. *2.Elválasztás a belső, mind a külső hordó : fém fogantyú a belső hordó, kezeli mindkét oldalán a belső hordó hordó száját, hogy megkönnyítse viszi ki a belső hordó tiszta törmelék a hordó, egy fém fogantyú gyűrű a külső hordó a könnyű mozgás a tároló hordó. *3.Kibővítette az anti-skid pedál : Segítségével az elv, a kar, a fedél nyitható könnyen rálép a pedálra, a láb pedál robusztus, kopásálló, a belső húzza a szerkezet stabil, de ez nem könnyű, hogy kár a napi lépés használja. *4.Lezárt hordóban fedél : sűrűsödik a hordó fedelét, szorosan nyomja meg a hordó test, hogy megakadályozzák, hogy a szag terjed, a hordó test, fedele szorosan kombinált, a szag, a hordó nem illékony. *5.Szállítási idő 15-25 napig, Ha még nem kapja meg a megrendelést követően 30 napig, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.Specificatioin : Szín : Fekete/White Material : Vas + Plastic Size : Fekete : 26x20.6x28cm White : 22.5*17*26 CMPackage Tartalma : 1 * Szemetet Can Note : fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

Termékparaméterek