.

Roller Árnyalatok Ablakok, Hőszigetelt Anyagból Roller Ablak Redőny belső udvar Tartozik, Otthon, Hotel, Klub, Étterem, Hivatal (73 a W x 68 L, Világos Szürke)

Roller Árnyalatok Ablakok, Hőszigetelt Anyagból Roller Ablak Redőny belső udvar Tartozik, Otthon, Hotel, Klub, Étterem, Hivatal (73

HUF 4279.50

Jelen van
A raktárban.

[Prémium Anyag] Az áramszünet redőny kialakított 100% poliészter szövet, amelyet nem vízálló,antisztatikus, porálló, nem a különleges gondozás szükséges.A Környezetbarát anyag jó otthon, hálószoba, dolgozószoba, iroda, osztályteremben.Töröld segítségével egy kis nedves ruhával vagy egy tollseprű. [100% Áramszünet] Az áramszünet roller árnyalatok a mérleg a hőmérséklet, a személyes adatok védelme.Vastag, erős textúrájú szövet jól a zaj csökkentése, jótékony hatással van az egyre hosszabb talpfa.Az ablak roller árnyalatok is blokkolni a fény 100% - 100% - os UV-ray, valamint az energiatakarékos, hogy leszigeteli againest meleg vagy hideg. [Könnyen tisztítható] búcsút az ablak redőny, hogy nehéz, hogy tiszta!NUTRO HIDEG ablak, redőny árnyalatok tisztán tartani, csak egy száraz ruhával!. [Be Mount] A mélység, az ablak keretbe kell, hogy legyen nagyobb, mint 2".Roller vak szélesség kell legalább 1/4" kevesebb, mint az ablak szélessége. [Kívül Mount] Roller vak szélességét kell 4" nagyobb, mint az ablak szélessége.Vak hosszúságú kell, hogy legyen 8" hosszabb, mint az ablak hossza, hogy fedezze a teljes ablakot.NUTRO HIDEG Áramszünet Roller Árnyalatok, UV Védelem Szövet, Ablak, Redőny Hőszigetelt Árnyalatok Otthon, Hotel, Klub, Étterem, Hivatal.Funkció : .Prémium Anyag : . vízálló,antisztatikus, porálló, UV-rezisztens, illetve égésgátló anyag, nem a különleges gondozás szükséges. 100% Áramszünet : . lehet, hogy blokkolja a fény 100% - 100% - os UV-ray.Csökkenti a zajt : . Vastag, erős textúrájú szövet jól a zaj csökkentése.Könnyen tisztítható : . NUTRO HIDEG ablak, redőny árnyalatok tisztán tartani, csak egy száraz ruhával!.Eays Telepíteni : . Lehet ezt helyrehozni áramszünet ablak vak perc.

Termékparaméterek