.

5PC Összecsukható Otthoni Öltöny Kabát Nyomtatott Porvédő EVA Ruha Lóg Szervező Táska, Kabát, Öltöny, Tánc Hordozható Szekrény Por (Szín : MINDEN Fehér, Tulajdonságok : 5db(60x80cm))

5PC Összecsukható Otthoni Öltöny Kabát Nyomtatott Porvédő EVA Ruha Lóg Szervező Táska, Kabát, Öltöny, Tánc Hordozható Szekrény Por

HUF 10989.00

Jelen van
A raktárban.

-Cipzár kabát takarja megfelelő vastagságú, könnyű, nem könnyű, szakad, mosható, többször is használhatóak sokáig. -Két méretű kabát takarja, alkalmas a különböző hosszúságú, a ruházat tárolására.Két szín közül lehet választani, könnyű különbséget tenni a férfi, vagy a női ruházat.Átlátszó anyag könnyen belátható, hogy a belsejében a ruhát. -A bejárat a horog ésszerűen kialakított, kényelmes, használja különböző méretű horgok, hogy megszervezze a ruhákat. -Átlátszó védőburkolat a különleges anyag PEVA környezetvédelmi anyag, alacsony hőmérséklet ellenállás (-70 °), valamint a környezet védelme, elősegíti a család.Ha nem elégedett a vásárlás vagy bármilyen kérdése van a méret, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az értékesítés utáni szolgáltatás.Típus.Ruházat cover Material.PEVAColor : átlátszó/fekete+white Quantity. 5 pieces Size : körülbelül 60x80cm/60x100cm/60x120cm(opcionális)5 darab ruhát védelem cover1. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3 cm-es különbség.2. A különböző gyártási tételek, termék részletek kissé eltérhet.3. A különböző monitorok, valamint a különböző fényviszonyok között is, a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet.

Termékparaméterek