.

Univerzális Csiszoló Sarokcsiszoló Por Lepel 7 Hüvelykes Porszívó a Port Lepel Takarja a Sarokcsiszoló Kezét Grind Csiszoló Polírozó(fekete)

Univerzális Csiszoló Sarokcsiszoló Por Lepel 7 Hüvelykes Porszívó a Port Lepel Takarja a Sarokcsiszoló Kezét Grind Csiszoló Polírozó(fekete)

HUF 5533.65

Jelen van
A raktárban.

Küldünk önnek egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék.Egyes esetekben, akkor cserélje ki vagy javítsa meg. ♛ A POR TAKARJA A SAROKCSISZOLÓ anyaga : gumi + műanyag; kerék átmérő : kb 21.5 cm / 8,5 hüvelyk; kerék belső átmérő : 18 cm / 7 hüvelyk; csatlakozó átmérője : kb 6,5 cm / 2.6 cm; furat átmérő : 8 cm/3.1 cm; Átmérő a helymeghatározási gyűrű : 7 cm/2.8 hüvelyk. ♛ MAGAS HATÉKONYSÁG. A szakértői felület, csiszolás porvédő a sarokcsiszoló csökkenti a takarítás terhét, javítja a csiszolás hatékonyság, valamint bevezeti a por keletkezik a munkafelületet a szívó port. ♛ ALKALMAZANDÓ TÁRGYAK - Alkalmas eltávolítása gyanta, gumi, festék, illetve egyéb felszíni mellékletek, hogy sima, egyenetlen felületekre a földön.Minden ragasztó, valamint egyéb ragasztók maradék eltávolítása után a szőnyegen. ♛ Széles KÖRBEN ALKALMAZÁSA-7-es vákuum porvédő használható nagyszilárdságú alkalmazások, lehet, lengyel beton, kő, beton, control port, valamint csökkenti a takarítás ideje. ♛ CSOMAGOLÁS, ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS-1 X por takarja; 4 X elhelyezése gyűrű.Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba a KOUGER ügyfélszolgálat ad kielégítő választ 24 órán belül!.Leírás : ★ Csökkenteni a terheket, tisztítása, javítása a csiszolás hatékonyság, valamint bemutatni a por keletkezik a munkafelületet a szívó port.★ Alkalmas eltávolítása gyanta, gumi, festék, illetve egyéb felszíni mellékletek, hogy sima, egyenetlen felület a földön.★ Távolítsa el a ragasztó, valamint egyéb ragasztók után maradt szőnyeg eltávolítása★Felhasznált nagy szilárdságú használja a vállalkozók, ez lengyel beton, kő, beton, control port, valamint csökkenti a takarítás ideje.★ Az új sarokcsiszoló porvédő könnyen telepíthető, nem igényel eszközöket.Termék jellemzők : Anyag : gumi + plastic Color : fekete, mint shown Wheel átmérője : kb. 21.5 cm / 8.5"Kerék belső átmérője : kb. 18 cm-es, 7" - Csatlakozó átmérő : kb. 6,5 cm / 2.6"Lyuk átmérője : kb. 8 cm-es / 3.1"Helymeghatározási gyűrű átmérője : 7 cm / 2.8"Alkalmas : 15 Abe sarokcsiszolók, mint M-ivo, De-wei, a Mai T-ai Bao, Hitachi, Ma-kita, valamint Bosch Csomag tartalma : 1 X por cover4 X elhelyezése gyűrű, kutyák, macskák, A szállított termékek az Egyesült Államokban, a gyorsan érkezett át a logisztika, mint például a UPS/USPS/FEDEX, a szállítási idő kell arról, 4-9 nap.❥Jó minőségű után-szerviz garancia : Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba a KOUGER ügyfélszolgálat ad kielégítő választ 24 órán belül!❥Hálásak vagyunk a lehetőséget, hogy tanuljanak abból a tapasztalatból, de mi mindent megteszünk, hogy javítsa a termékek, szolgáltatások egész úton.

Termékparaméterek