.

Nhlzj XIAOQIANG Fürdőszoba Hiúság Tükör, Fali Nagyító Erős Kétoldalas Állítható Kozmetikai Borotválkozás Smink Kihúzható Forgatható (Szín : 8inch, Méret : 10X)

Nhlzj XIAOQIANG Fürdőszoba Hiúság Tükör, Fali Nagyító Erős Kétoldalas Állítható Kozmetikai Borotválkozás Smink Kihúzható Forgatható

HUF 47328.30

Jelen van
A raktárban.

▲Magas minőségű Anyag : A tartós anyag sárgaréz, alig lehet törni, hogy 7 galvanizáló réteg, összesen több mint 30µm, elég erős ahhoz, hogy szembenézzen a rossz környezet. ▲ Kétoldalas Tükör : Van egy fény-mentes, árnyék-ingyenes, kristálytiszta kilátás több célra. 1 X nagyítás( Rendszeres tükör) tökéletes minden - körül fodrász, 3 X, 5 X, 7 X, 10 X-es nagyítás, csak ideális a precíz munkát igényel, mint például : szőrtelenítésre, borotválás, szemöldök alakításában, amivel kapcsolatban lensand így tovább. ▲ Humanizált Ingyenes Forgatás : tartós és lehet forgatni bármely szögből akarsz szabadon.A kar, az ízületek, a rögzítési alap lehet forgatni 360 fokban.Egy megbízható, erős szerkezet, Ez sima, kopásálló, nem lesz könnyű piszkos vagy rozsdás miatt a víz. ▲ Ez egy jó eszköz a make - up, borotválkozás.Használt luxus szállodák, gyógyfürdők.A legjobb választás a fürdőszoba.Ez is egy jó ajándék barátok, családtagok. ▲ , A falra szerelt tükörbe kiterjed több, mint 11. 5 Hüvelyk (29cm) a falon könnyen mozgatható, miközben még mindig a cég ahhoz, hogy tartsa a furcsa szögben, Amikor nem használja, akkor lehet hajtani a falhoz oldalon.Stílus : Modern Feature : Nagyító, Kettős Kar Kiterjesztése 360 Fokos Forgatható Tükör : Könnyű, hogy állítsa be a szöget, hogy want Material : Sárgaréz kétoldalas : Nagyítás vagy normál sides Magnifying : 3 X 5 X 7 X, 10 X tükör méret : 8/ 6 Inch átmérőjű Dupla Kihúzható kar : akár 30 cm ( 12 hüvelyk) Szín : Mint látható Alkalmas : Szálloda/Apartman/ Home Fürdőszoba vagy Hálószoba★ Szolgáltatás - Az áruház működik jóhiszeműen vesz igénybe vevői elégedettség, mint a célja.Úgy gondoljuk, hogy elégedett vagy a minőséggel, a kiválóság, a termékek.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi az ön számára kielégítő megoldást.

Termékparaméterek