.

Jereture Tisztálkodási Táska, Bővíthető Lóg Utazási Tisztálkodási Szervező Kit a Száraz, illetve nedves külön törölközőt zsebbel, Vízálló Kozmetikai Táska Fürdőszoba Zuhany Tároló Táska Dop Kit az Utazási(sötétkék)

Jereture Tisztálkodási Táska, Bővíthető Lóg Utazási Tisztálkodási Szervező Kit a Száraz, illetve nedves külön törölközőt zsebbel, Vízálló

HUF 1752.30

Jelen van
A raktárban.

NAGY KAPACITÁSÚ UTAZÁSI TISZTÁLKODÁSI ZSÁK : Méret 10.5" X 9.2" X 5.3",beleértve a 6 külön hálós rekesz,2 oldalt zsebbel,1 elülső cipzár táska,1 alsó cipzáras táskában tartani minden, az utazási szükségletek, kozmetikumok könnyen,mint a make-up elem,törölköző, szappan, fogkefe, fogkrém, borotvát többet.Mi egy sokoldalú styish lóg tisztálkodási táska, a férfiak a nőket, miközben utazás.EGYEDI 2 RÉTEG SZÁRAZ NEDVES SZÉTVÁLASZTÁS DESIGN : A felső réteg száraz elemek,alsó réteg nedves is.Ez külön vizes törölköző a száraz elemeket,majd többé nem kell aggódnia a nedves törölközőt, hogy szennyezett.Azt is helyet fehérnemű, adatvédelmi vagy más elemeket kell tárolni, külön-külön itt.Megérdemled, hogy egy ilyen gyakorlati lóg tisztálkodási táska.VÍZÁLLÓ kivitel - erdeifenyő víz-ellenálló poliészter anyag, miközben belső elemek biztonságos.Ez könnyű, tartós.Kényelmes, Használható - Lásd-végig cipzáras zsebbel, valamint fő rekesz számára világos áttekintést tartalmát.Top fogantyú könnyen hordozható.Kétirányú cipzár bezárása gyors hozzáférést.FUNKCIÓ-Egyedi design lehetővé teszi, hogy egy fürdőszobai táska, borotvát vagy a smink táska / kozmetikai táska, mind egy.Ez egy nagyszerű választás üzleti utak, utazás, tornaterem, kemping, otthoni használatra, több; is egy nagy ajándék, hogy a nők, mind a férfiak.Szerkezet : .Ez a fürdőszobai táska, beleértve a 6 külön hálós rekesz, 2 oldalt zsebbel, 1 elülső cipzáras zseb, 1 alsó zip bag. 1. A fő zseb, 4 partíció belül, a csomagolás nagyobb piperekészlet, valamint a törékeny áruk. 2. Egy alsó zip bag, bírja a nedvességet elemek.Olyan, mint a fogkrém, fogkefe, valamint a nedves törülközőt. 3. Két hálós zseb, alig használt kozmetikai vatta, valamint egy mini áruk. 4. Egy Elülső Cipzáras Zseb használt lapos elem. 5. Két Oldalsó Zseb lehet használni a gyakran használt elemeket.A felső réteg a száraz elemeket, alsó réteg nedves is.Vízálló a legfontosabb funkciók a második réteg.Ez külön vizes törölköző a száraz elemeket, majd többé nem kell aggódnia a nedves törölközőt, hogy szennyezett.Ez a vízálló utazás szervező is gyorsan szárad, könnyen törlőkendő tiszta.Az Alsó nedves kamrában tartani a nedves elemeket, hogy jól rendezett, könnyen megközelíthető.Ez egy jó választás mindazok számára, hogy tárolja a piperekészlet is rendelkezésre áll!.

Termékparaméterek