.

Wustentre 2 az 1-ben Vezeték Winder, valamint a Szilikon Esetben Kompatibilis a Mágneses Töltő, védőtasak a MagSafe Töltő Pad Kábel Szervező - Utazási Kábel Szervező(Mag Biztonságos Töltő Nem Tartozék)

Wustentre 2 az 1-ben Vezeték Winder, valamint a Szilikon Esetben Kompatibilis a Mágneses Töltő, védőtasak a MagSafe Töltő Pad Kábel

HUF 808.65

Jelen van
A raktárban.

【2 1 Kábel Szervező & Mágneses Töltő, bőrtok】:Nem csak megvédeni magsafe töltő, de az is lehet használni, mint egy magsafe töltő kábel szervező tárolja a töltőkábel, hogy a töltőkábel már nem zavaros.Ezzel a szilikon védőtok viheti egy ügyes töltőkábel veled. 【Teljes Test Védelem】:Ez a szilikon hüvely lezárja a magsafe töltő, valamint védi a legfőbb szerv a töltőt a karcolások, zsíros, kopás.Nem érinti a hőelvezetés, ha a töltés. 【Tartós Szilikon】:Ez a mágneses töltő védőtok készült kiváló minőségű csúszásgátló szilikon anyagból, puha tapintású, valamint a tökéletes illeszkedést.Teljesen mosható, tartós. (megjegyzés : a mosás előtt a szilikon az esetben kérjük, hogy a mágneses töltő le.). 【Kompatibilitási】:Ez a szilikon védőtok kifejezetten szabott mag biztonságos töltő.Kompatibilis a magsafe töltő CSAK. 【Könnyen Használható】:Könnyű telepíteni, illetve ne szerelje szét.Nem lazítsa meg a használat során.Közös funkciók nem érinti, ha a töltés, de nagyon könnyen használható.Megjegyzés : -Ez a szilikon védő tok kompatibilis magsafe töltő CSAK.Jellemzők : - 2 az 1-ben használja - nem csak megvédeni magsafe töltő, de az is lehet használni, mint egy magsafe töltő kábel winder, hogy tárolja a töltőkábel -Teljes Védelem - futtathatja a magsafe töltő megvédeni a legfőbb szerv a töltőt a karcolások, zsíros, kopás. -Magas Minőségű Anyagok - készült, magas minőségű csúszásgátló szilikon anyagból, puha tapintású, tökéletes fit-Az Ideális Karácsonyi Ajándék - könnyű, egyszerű design, kicsi, gyönyörű, egyszerű, praktikus, könnyen használható.Hogyan kell használni? -Helyezze be a töltőkábel felület, a groove az első a szilikon védőtok. -Helyezze be a mágneses szívó előtt a szilikon groove. -A szél a töltés kábel a mester. -Kanyargós befejeződött.A csomag Tartalmazza -1 * mágneses töltő, bőrtok.

Termékparaméterek