.

Téli Ünnepi Karácsonyi Matricák, 1.5 Kör Tömítések, 500 Címkék Csomagolási, Ajándékokat, majd a Borítékot a Levelező. Made in USA! (Karácsony, 2 Tekercs)

Téli Ünnepi Karácsonyi Matricák, 1.5 Kör Tömítések, 500 Címkék Csomagolási, Ajándékokat, majd a Borítékot a Levelező. Made in USA!

HUF 1443.15

Jelen van
A raktárban.

500 1.5" Kör Matricák Per Roll.Az USA-ban készült. 18 Egyedi Színes Minták nézzen friss, nem számít, hány használja!.Nagy Ajándék, Csomagolás, Boríték, illetve Leveleket.Iskolában, vagy Munkahelyen, Irodában vagy Otthon!.Az USA-ban készült a nyersanyag-késztermék által Kencho, egy harmadik generációs családi vállalkozás található a hátország MINKET.Lásd mind a téma, mind mennyiségi eltérések, hogy a legjobb döntés magad az ünnepek alatt!. 500 1.5" Kör Matricák Per Roll.Készült az USA-ban 18, Egyedi Színes Minták nézzen friss, nem számít, hány használja!Nagy Ajándék, Csomagolás, Boríték, illetve Leveleket.Iskolában, vagy Munkahelyen, Irodában vagy Otthon!Az USA-ban készült a nyersanyag-késztermék által Kencho, egy harmadik generációs családi vállalkozás található a hátország, hogy Lássuk a téma, mind mennyiségi eltérések, hogy a legjobb döntés magad az ünnepek alatt!.

Termékparaméterek