.

kangruwl Átalakítása Cserélje ki a Telefon Alkatrész HTC Vive Fülhallgató Streaming Doboz HTC VR Játék Set Top Box-Flow Doboz Egyetlen Tartozékok Tartozék (Mérete : S-sp-8326w)

kangruwl Átalakítása Cserélje ki a Telefon Alkatrész HTC Vive Fülhallgató Streaming Doboz HTC VR Játék Set Top Box-Flow Doboz Egyetlen

HUF 5643.00

Jelen van
A raktárban.

Ha le szeretné cserélni a tartozékok a mobil telefon, először meg kell tudni, hogyan kell cserélni.Kereshet az Interneten az a videó, hogyan kell helyettesíteni a mobil telefon.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.Megrendelés előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a megfelelő modell összhangban van, hogy mit szeretne vásárolni.A product1. Csere LCD Képernyő + érintőképernyő Digitalizáló Közgyűlés a Meizu MX5 Pro2. Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült one3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint ever4. Teljesen fitt, work5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, mielőtt shipping6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.A Telepítés előtt Notes Tips 1 : Teszt előtt installation When tesztelés, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás, biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk.Tipp 2 : Szimulálja testing Screen csere nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat, ami azt jelenti, mobil telefon, (alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere, a hatalom, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem lehet, kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.Tipp 3 : ne hajlítsa cable Please győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző.Advantages1. Nagy raktárkészlet, gyors szállítás, meg tud felelni a nagy beszerzési plan2. kiváló minőségű.3. Teljes illeszkedést, valamint work4. A kínálat minőségi garancia a szakmai service Types : LCD-Képernyő + érintőképernyő Digitalizáló Közgyűlés.

Termékparaméterek