.

luckycyc Virágos Hab, Prémium Száraz Oázis Virágos Hab Tégla Virág tartó Virág, Esküvő, Virágos, Friss virágkötészet Design DIY Kézműves Kellékek, 29.06X4.33, X2,.76s,23X11X7cm.

luckycyc Virágos Hab, Prémium Száraz Oázis Virágos Hab Tégla Virág tartó Virág, Esküvő, Virágos, Friss virágkötészet Design DIY Kézműves

HUF 1286.55

Jelen van
A raktárban.

【ÓVINTÉZKEDÉSEK】használat Előtt vágja el a virágos sár a megfelelő tömegek, tedd a vízbe, hagyd, hogy elég szar víz, süllyedni a víz, távolítsa el, tegyük egy edénybe, majd rendezzük el a virágok. 【DIY Mű】Ideális kezdő alap létrehozása a szép mesterségek, valamint a virágdísz.Amikor ezek a nedves, lehet vágni, formálni őket, ahogy neked tetszik. 【Anyag】A Virágos Hab készült Habot, hogy nem csak tartja a megállapodást, de azt is elfogadja, s tartja a vizet, hogy tartsa a frissen vágott virágok, zöldek hidratált. 【Méret】 Virágüzlet virág hab blokkok intézkedéseket jóváhagyja. (L) X(sz) X(H)23 X11 X7cm/9.06"X4.33", X2,.76"(kb.).Hab készlet kézműves használata egyszerű, a méret is megfelel bármilyen tervezési kell. 【Nedves vagy Száraz】Vizes hab blokk víz-elnyelő hab.Ha nedves, akkor gondoskodjon friss virágok, élő növényzet.Nem kell nedvesítsük tégla a szárított növények.Darabok könnyen illeszkedik bármilyen méretű konténer segíteni friss virágot tart.Jellemzők : az Új, magas minőséget.Ezek birtokosai tökéletes, hogy a saját csokrok esküvő.Természetes virág hatása, nem remeg, nagyon kényelmes.Nagy virágos megállapodások, valamint kézműves.Szárított iszap elengedhetetlen virágos anyag.Erős a víz felszívódását, valamint Breathability Specifications : Név : Standard Virágos Hab Tégla Friss Virág, Virágüzlet, Esküvő virágkötészet Design Material : Foam Color : Green Size : (h) X(sz) X(H)23 X11 X7cm/9.06"X4.33", X2,.76"(kb.)Óvintézkedések : használat Előtt vágja el a virágos sár a megfelelő tömegek, tedd a vízbe, hagyd, hogy elég szar víz, süllyedni a víz, távolítsa el, tegyük egy edénybe, majd rendezzük el a virágok.A csomag tartalmazza : 1* Virágos Hab.

Termékparaméterek